Το εργαστήριο

Το εργαστήριο με ταπετσαρίες επίπλων ιδρύθηκε από τον Παρθενοπουλο Χαράλαμπο το 1998 με πρώτη έδρα στην Ηλιούπολη. Για 5 χρόνια παρέμεινε στην περιοχή αναλαμβάνοντας εργασίες αλλαγής ταπετσαρίας σε σαλόνια, πολυθρόνες, καναπέδες, ειδικές κατασκευές.

Το 2003 η έδρα μεταφέρθηκε στην Σαλαμίνα Αττικής, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα και αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση. Ανάμεσα σε δουλειές που έχουμε πραγματοποιήσει είναι επισκευές και κατασκευές σαλονιών, ειδικές κατασκευές σε πλοία, εξοπλισμοί καταστημάτων, παροχή υπηρεσιών ταπετσαρίας σε συνεργαζόμενα εργοστάσια επίπλων.

Στόχος της επιχείρησης είναι όσο το δυνατόν άριστο αποτέλεσμα στο οποίο απαραίτητοι παράγοντες είναι η εμπειρία ετών (από το 1990), τα άριστης ποιότητας υλικά και υφάσματα, η συνέπεια στον χρόνο παράδοσης.

Η βαθμολογία και τα σχόλια πελατών μας βοηθούν να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και αποτελούν χρήσιμες πληροφορίες για άλλους χρήστες. Παρακαλούμε, αφιερώστε λίγο χρόνο να μας αξιολογήσετε. Πατήστε εδώ https://g.page/bobpart/review?rc για βαθμολογία και σχόλιο.